IG Surgical Thor electrodes

Endotec Oy ja englantilainen IG Surgical yhteistyöhön – Huippulaadukkaat THOR diatermiaelektrodit ja Auckland neutraalielektrodipatjat jatkossa englantilaisyritykseltä

Jatkossa sähkökirurgiset elektrodit sisältäen myös laparoskooppiset elektrodit sekä neutraalielektrodipatjat tulevat meille IG Surgicalilta.

Kevään 2021 aikana solmimme uuden yhteistyön, minkä tuloksena sähkökirurgiset elektrodit ja neutraalielektrodipatjat meille toimittaa IG Surgical. Tunnettu välinevalmistaja tarjoaa kattavan tuotevalikoiman kaikille sähkökirurgian osa-alueille, ja meidän kauttamme saat tilattua heidän valmistamiansa huippulaadukkaita tuotteita nopealla ja varmalla toimituksella.

THOR-elektrodit tarjoavat parhaan tarkkuuden kudoksen leikkaamiseen ja koagulointiin

PTFE-pinnoitetut elektrodit vähentävät nekroosia ja karstan kertymistä sekä samalla vähentävät kärjen puhdistuskertojen määrää. Tämä maksimoi suorituskyvyn ja tekee toimenpiteistä nopeampia. Lisäksi modifioidut kärjet minimoivat palovamman riskiä ahtaissa tiloissa.

IG Surgicalin tuotteet ovat huippulaadukkaita ja ne mahdollistavat erittäin tarkan työn ja hyvän lopputuloksen. Työ myös tehostuu esimerkiksi ajankäytöllisesti, kun puhdistuskertojen määrä saadaan pienemmäksi oikeanlaisen pinnoitteen ansiosta.

Tutustu tuotteisiimme tästä:

THOR diatermiaelektrodit

Vähentävät karstan muodostumista ja minimoivat puhdistuskertojen määrää.

THOR laparoskooppiset elektrodit

Nopeuttavat toimenpidettä ja vähentävät savunmuodostusta.

Auckland-neutraalielektrodipatjat

Poistavat palovammariskin potilaan ja neutraalielektrodin väliltä.

Lisätietoja:

Ville Peltonen

Myynti

050 4321 577

ville.peltonen@endotec.fi

Jaa:

Share on facebook
Share on linkedin
Scroll to Top