Why_Airgel_banner_SLEEPNET

sleepnet Maskit noninvasiiviseen hengityshoitoon

Markkinoiden pehmeimmin istuvat maskit kehittyneellä AIR°gel pehmusteteknologialla

Kasvomaskit sairaala- ja laitoskäyttöön

Sleepnet maskit soveltuvat noninvasiiviseen ventilaatioon sekä CPAP- ja BiPAP-hoitoon sairaalassa ja laitosympäristössä. Valikoimaan kuuluu ilma-aukolliset ja ilma-aukottomat kokokasvo- ja nenämaskit. Pääero muihin markkinoilta löytyviin maskeihin on siinä, että Sleepnet maskien AIR°gel pehmusteet ovat pehmeitä ja muovautuvia, jonka johdosta maskit ovat käyttäjälleen erittäin mukavia käyttää. Lisäksi maskit saadaan helposti tiiviiksi samalla minimoiden painepisteet ja ihoärsytyksen. Maskit soveltuvat mm. erilaisiin hengitysvajauspotilaiden hoitoihin ilman tekoilmateitä.

Veraseal-2 kokokasvomaski

Veraseal® 2

Kokokasvomaski säädettävällä aktiivisella pääremillä ja kehittyneellä AIR°gel pehmusteella, CPAP / BiPAP, yksihaaraiselle tai kaksihaaraiselle hengitysletkulle. Käyttöaika 7 vrk.

Veraseal 3 fullface mask

Veraseal® 3

Kokokasvomaski säädettävällä Fit-Right 7-Day pääremillä, kehittynyt AIR°gel pehmuste, CPAP / BiPAP, yksihaaraiselle tai kaksihaaraiselle hengitysletkulle. Käyttöaika 7 vrk.

Mojo2 fullface mask

Mojo® 2

Muotoiltava kokokasvomaski säädettävällä pääremillä. Custom Fit teknologia, AIR°gel pehmuste, CPAP/BiPAP, yksi- tai kaksihaaraiselle hengitysletkulle. Käyttöaika 6 kk.

Minime-2-pediatric-nasal-mask

MiniMe® 2 Pediatrinen

Pediatrinen muotoiltava nenämaski, CPAP/BiPAP, uudet pehmeät viiden säätöpisteen pääremmit, varustettu AIR°gel pehmusteella, Custom Fit teknologia. Käyttöaika 6 kk.

Mojo-NonVented-Front full face mask

Mojo®

Muotoiltava kokokasvomaski, CPAP/BiPAP, yksi- tai kaksihaaraiselle hengitysletkulle Custom Fit teknologia, otsapehmuste ja säädettävä kiristyspyörä, varustettu AIR°gel pehmusteella. Käyttöaika 6 kk.

Uniapneamaskit

IQ2 nasal mask 545x580 1

IQ® 2

Muotoiltava nenämaski säädettävällä TruFit-pääremillä ja magneettikiinnikkeellä, Custom Fit teknologia, vaihdettava AIR°gel pehmuste.

Phantom2 nasal mask

Phantom® 2

Muotoiltava matalaprofiilinen nenämaski säädettävällä TruFit-pääremillä ja magneettikiinnikkeellä, Custom Fit teknologia, vaihdettava AIR°gel pehmuste.

Scroll to Top