Neutraalielektrodipatjat

ASIAKASPALVELU: (09) 274 5110, info@endotec.fi

Monikäyttöinen Auckland pad on turvallisempi kuin ihoon liimattavat kertakäyttöiset neutraalielektrodit. Suuren kokonsa ja kapasitiivisen teknologiansa ansiosta Auckland Pad diatermiageelipatja ei ole aiheuttanut yhtäkään patjasta johtuvaa palovammaa vaikka kyseistä teknologiaa on käytetty jo yli 100 miljoonassa toimenpiteessä ympäri maailmaa.

Patjassa sähkötehon maksimimäärä on rajoitettu pinta-alaa kohden niin, että potilaan on mahdotonta saada palovammaa patjan kohdalle riippumatta siitä minkälaisella tehoasetuksella operoidaan ja riippumatta siitä kuinka pieni kontaktialue patjan ja potilaan välillä on. Toisin sanoen vaikka diatermialaitteesta asettaisi täyden 400W leikkaustehon ja potilas koskettaisi paluuelektrodia ainoastaan yhdellä sormella, palovamman vaaraa tälle pienelle kosketusalueelle ei ole, mikä tekee patjasta äärimmäisen turvallisen.

Light return electrodes

Patjaa on erittäin helppo käyttää, sillä patjan ei tarvitse olla suorassa kontaktissa potilaan ihoon vaan välissä voidaan pitää esimerkiksi lakanaa ja vielä toista vetolakanaa jos näin halutaan. Kun patjaa ei tarvitse liimata potilaan ihoon, vältytään lisäksi ihokarvojen ajamiselta sekä samalla myös mahdollisilta liima-aineiden aiheuttamilta ihoärsytyksiltä. 

Patja on vesitiivis eikä vesi, kosteus tai muut nesteet patjan ja potilaan välissä vaikuta sähkökirurgiseen turvallisuuteen tai toimivuuteen. Lisäksi asemoinnissa ei tarvitse huomioida esimerkiksi metallisia koruja, arpikudosta, luita, implantteja, tai tatuointeja. Patjaa voidaan käyttää myös tahdistinpotilaiden kanssa. Patjan ei tarvitse olla tasaisesti suorassa vaan se voidaan tarvittaessa sijoittaa esimerkiksi asemointilaitteiden päälle myötäillen asemointia.

Paksuimmissa patjavaihtoehdoissa on myös paineenlievennysominaisuus, mikä vähentää painehaavaumien riskiä erityisesti pitkäaikaisissa toimenpiteissä. Dual Cord -kaksoiskaapelipatjamallien kanssa voidaan lisäksi käyttää kahta diatermialaitetta samanaikaisesti. Patja on yhteensopiva useimpien eri valmistajien diatermialaitteiden kanssa. Lisäksi patja vähentää merkittävästi kustannuksia sekä samalla jätekuormaa, kun kertakäyttöisiä neutraalielektrodeja ei tarvita.

Auckland neutraalielektrodipatja eliminoi täysin tarpeen kertakäyttöisille liimattaville neutraalielektrodeille turvallisesti ja kustannustehokkaasti. 

Potilasystävällinen ja yhteensopiva

Ei palovammoja tai liima-aineiden aiheutamaa ihoärsytystä. Patja on yhteensopiva useimpien eri valmistajien diatermialaitteiden kanssa

Helppokäyttöinen

Ei ihokarvojen postamista eikä sopivan liimauskohdan etsimistä. Ei tarvetta välttää esimerkiksi arpikudosta, luisia kohokuvioita tai tatuointeja

Taloudellinen

Monikäyttöinen Auckland Pad vähentää merkittävästi toimenpidekustannuksia - jopa 70 % säästöt

Pediatrinen AUCKLAND neutraalielektrodipatja

Paediatric Auckland return electrodes
IG Surgical logo

Pediatrinen Auckland neurtaalielektrodipatja sopii myös pienille 0,35 kg painaville lapsipotilaille, joille kertakäyttöisen liimattavan levyn kiinnittäminen on usein haasteellista.

AUCKLAND Dual Cord neutraalielektrodipatja

Dual cord return electrodes
IG Surgical logo

Yhtä Dual Cord kaksoiskaapelineutraalielektrodipatjaa voidaan käyttää kahden diatermialaitteen kanssa samanaikaisesti. Dual Cord malli on saatavana sekä paksumpana “normaaliversiona” sekä ohuempana Lite-patjana.

AUCKLAND Lite neutraalielektrodipatja

Auckland return electrodes_kuva 1
IG Surgical logo

Lite-versio tarjoaa samat turvalliset hyödyt kevyemmässä ja ohuemmassa vaihtoehdossa.

Kuvat

Scroll to Top